bedrijf beginnen in belgie
Opstarten in 7 stappen Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Ga tijdig na aan welke verplichtingen je moet voldoen! Al de bovenstaande stappen worden beschreven en dieper uitgewerkt in onze publicatie.: Mijn eigen zaak. Starten met kennis van zaken. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het moet aanpakken om een zaak op te starten.
Eenmanszaak of vennootschap in België? Zakelijk: Zakelijk.
Ook non-profit organisaties h. Rechtsvorm kiezen Als je start met een onderneming moet je een rechtsvorm kiezen voor het bedrijf. De meeste starters beginnen als zelfsta. Reageer op het artikel Eenmanszaak" of vennootschap in België." Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Reactie Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief. Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan. Abdulla, 07-03-2012 2241: 3. Ik wil een zaak starten in Belgie als horeca exploitant, danwel in de vorm van een vennootschap.
Franchise platform.
een bedrijf starten binnen een franchiseformule. Hebt u interesse in het starten van een franchise? Of vraagt u zich af welke ondernemingsvorm het best bij u past: zelfstandig ondernemerschap of franchise? Op de pagina waarom" franchise" vindt u alle voor en nadelen van franchise.
Je eigen sauna opstarten Over SVB Sauna Vereniging België.
evenementen in de aangesloten saunas. leuke acties van de aangesloten saunas. Een SVB lidmaatschap verdient zich quasi onmiddellijk terug dankzij de overvloed aan gestructureerde informatie, de hulp van professionals, en de verschillende mogelijkheden die u hebt als lid van SVB.
De vereniging zonder winstoogmerk VZW 1819.be.
Ondersteuning voor innovatie. Onderneming overlaten of stoppen. De verschillende stappen van een bedrijfsoverdracht. Financiële aspecten van een bedrijfsoverdracht. Zich goed omringen voor een bedrijfsoverdracht. Bedrijf in moeilijkheden. Opsporing: Kamers voor Handelsonderzoek. Wet van de continuïteit van ondernemingen. Centrum voor Ondernemingen in moeilijkheden.
Student-Ondernemer: hoe begin ik eraan en wat moet ik weten? Jong Ondernemerschap.
Zij kunnen je nieuwe onderneming dan registreren en jou voorzien van een geldig geregistreerd Belgisch ondernemingsnummer. Zodra dit in orde is kun je beginnen met zaken te doen. Geef duidelijk aan dat je een aansluiting wil doen onder het statuut van student-ondernemer.
Eigen zaak starten? Dat doe je bij Xerius! Xerius.
Later volgen nog een uittreksel en attest in de brievenbus, als bewijs. Zorgt Xerius ook voor je btw-nummer? Dan vragen wij de btw-administratie om je ondernemingsnummer te activeren. Reken hiervoor op 3 tot 5 werkdagen, al laat de btw-administratie zich uiteraard niet vastpinnen op een dagje meer of minder. Als je nummer in kannen en kruiken is, krijg je daarover bericht. Let op: je mag pas echt van start gaan als je jouw btw-nummer hebt gekregen. Hoeveel kost een eigen zaak starten? Daar heeft de overheid een prijs op geplakt. 15605, inclusief btw. 8950, wettelijk tarief per extra vestiging. inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen 8950, euro. ondernemingsnummer activeren als btw-nummer 6655, euro. aansluiting als zelfstandige. ondersteuning met andere opstartformaliteiten, zoals de aanvraag van bepaalde vergunningen. Je zaak online opstarten. Maak een afspraak. Een eenmanszaak is simpel, een vennootschap niet. Voor je eenmanszaak stap je gewoon naar Xerius ondernemingsloket. Een week later kan je al de deuren openen. Dat is bij een vennootschap niet het geval. Voor je langskomt, moet je eerst je vennootschap oprichten.
De zelfstandige slager De Belgische Gids.
Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak! TE KOOP AANGEBODEN. Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen? De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux! DOORZOEK ONS AANBOD. Bakkerij, ijs, tearoom.
Welkom in het grootste techbedrijf van België dat niemand kent De Tijd.
En toch is dit het grootste IT-bedrijf van België. Een mysterie met 560 miljoen omzet, 350 dochterbedrijven en 4.800 werknemers, uitgebouwd door de al even discrete eigenaars Jef De Wit en Dirk Deroost. Al onze medewerkers zijn ondernemers. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee.

Contacteer ons

biotech bedrijven belgie nederlandse bedrijven in belgie bedrijf beginnen in belgie bedrijf kopen belgie bedrijvengids haarlem bedrijvengids hasselt bedrijvengids nederland duitse bedrijven in belgie eigen bedrijf starten in belgie belgische farmaceutische bedrijven