omzet belgische bedrijven
Top 100 van Belgische coöperatieve bedrijven PALA vzw.
De grootste twee halen zelfs een omzet van meer dan 1 miljard euro. Onderzoeker Wim Van Opstal heeft een deel van zijn tijd geïnvesteerd in een overzicht van de 100 grootste Belgische coöperatieve bedrijven, en in een aantal afgeleide lijstjes.
Belgische bedrijven zetten in op digitalisering, overheid hinkt achterop technologie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
Zo blijft het aandeel van de omzet van Belgische bedrijven die actief zijn in de e-commerce toenemen, van 244, naar 286, procent in een jaar tijd. Zeventig procent van die omzet wordt gegenereerd door transacties tussen ondernemingen of overheidsdiensten. De bedrijven doen ook steeds meer een beroep op digitale technologieën.
Reeds 20 Belgische bedrijven verkopen hun producten op Alibaba.
Men moet er immers rekening mee houden dat een introductie op de Chinese markt de omzet van een verkoper gevoelig kan doen toenemen." Gebleken is volgens Palmer dat de ondernemingen door hun aanwezigheid op de online Chinese markt de voorbije twaalf maanden hun omzet met één derde hebben kunnen opdrijven tegenover dezelfde periode voordien. Er wordt wel op gewezen dat niet alle Belgische bedrijven op Tmall een eigen pagina hebben.
Omzet PwC België stijgt boven de 300 miljoen euro.
Voorzitter Axel Smits roept op tot een positievere houding ten aanzien van ondernemers en een meer globale overheidsvisie op ondernemerschap. PwC België, één van de grootste audit, tax en adviesbedrijven van het land, heeft het voorbije boekjaar meer dan 300 miljoen euro omzet gerealiseerd. Dat is een stijging van bijna 8 procent tegenover het vorige boekjaar. Dat komt vooral doordat bedrijven meer en meer nood hebben aan gesofisticeerde dienstverlening, tegen een achtergrond van complexere regelgeving, grotere transacties en transformatieprojecten. PwC België heeft ook bewust veel meer geïnvesteerd in de Belgische economie.
Slechts 5% van Belgische KMOs verzekerd tegen financiële gevolgen van e-criminaliteit ADD.
Een telefonische enquête1 tijdens juli en augustus 2013 geeft aan dat slechts 5% van de Belgische bedrijven zich effectief verzekert tegen de financiële gevolgen van e-criminaliteit. Ondanks dat bedrijven zich bewust zijn van de gevaren van e-criminaliteit zien zij niet de nood om zich te verzekeren tegen de financiële verliezen door cybercrime zoals public relations en een verlies aan omzet.
Sofico op Financial Times lijst snelst groeiende bedrijven Europa Sofico-verhalen Nieuws Sofico.
Sofico op Financial Times lijst snelst groeiende bedrijven Europa. Slechts 4 Belgische bedrijven haalden de lijst. Gezien de procentuele omzetgroei als maatstaf is genomen, zien we naast de allergrootsten zoals Zalando, Spotify en Hellofresh veel jonge en kleine bedrijven in de lijst.
Finactum, gratis financiële cijfers en kwaliteitsvolle en leesbare bedrijfsinformatie van Belgische bedrijven. Flipboard icon.
Bedrijfsinformatie en bestuurders als resultaat van een specifieke zoekopdracht kunnen bewaard, gesorteerd en exported worden. Ontvang notificaties van NBB en BS telkens er een wijziging is in de resultaten van uw zoekopdracht. Identifieer trends en maak analyses omtrent uw klanten, leveranciers, en concurrenten.
Interieurtextiel doen we ook Fedustria.
Het VK blijft de dominante afzetmarkt en de Turkse concullegas blijven voor de meesten de hardst te duchten concurrenten. De Belgische bedrijven zetten zwaar in op creativiteit en op betrouwbare service. Ook hier was de conjunctuur over het algemeen positief: in 2015 zagen de Belgische bedrijven hun omzet met ca.
Commerciële drones in België: tegen 2020 meer dan 1000 extra jobs en omzet van 400 miljoen euro.
Een snelle omzetting van het nieuw Europees wetgevend kader voor dronegebruik kan de dronesector in ons land een extra boost geven. De drone-economie is tegen 2020 goed voor duizend extra banen en 4089, miljoen euro omzet per jaar, op voorwaarde dat we de boot niet missen. De nieuwe Europese dronewetgeving, die er begin 2019 aankomt, moet binnen de zes maanden worden toegepast, zonder eigen Belgische regels, om de sector alle kansen te geven. Dat stellen PricewaterhouseCoopers PwC en technologiefederatie Agoria bij de voorstelling van de eerste studie over de drone-economie in België, toegespitst op industriële toepassingen. Onder de controletoren van luchtverkeersleider Belgocontrol brachten PwC en Agoria vandaag meer dan vijftig bedrijven en sleutelorganisaties samen die werken met drones.

Contacteer ons

omzet belgische bedrijven bedrijven limburg belgie bedrijf overnemen belgie security bedrijven belgie provincie limburg belgie bedrijf starten in belgie bedrijf te koop belgie database bedrijven belgie pharma bedrijven belgie