omzet belgische bedrijven
bedrijvengids bedrijven zoeken grootste belgische bedrijven volgens omzet.
09/07/2010 om 1131: door jverbruggen. 6 Belgische bedrijven in top 500 van grootste omzet. In de Global500-lijst van het Amerikaanse tijdschrift Fortune een rangschikking van bedrijven die het voorbije jaar de grootste omzet hebben gedraaid staan maar liefst zes Belgische ondernemingen.
Waar vind ik de sectorgegevens van mijn firma omzet, aantal bedrijven. nbb.be.
You are here. Waar vind ik de sectorgegevens van mijn firma omzet, aantal bedrijven. Waar vind ik de sectorgegevens van mijn firma omzet, aantal bedrijven. Op basis van de neergelegde jaarrekeningen stelt de Balanscentrale statistieken op voor een aantal sectoren en rechtsvormen.
Grootste Belgische spelers in infrastructuurprojecten in het buitenland Vacature.com.
De grootste Belgische bouwgroep, actief in 16 landen. Ruim de helft van de totale omzet wordt gehaald in het buitenland. Zo heeft Besix lopende contracten voor grote infrastructuurprojecten in het Midden-Oosten, Australië en Azerbeidzjan. Omzet 2011: 171, miljard euro. Aantal personeelsleden: 18.000 waarvan 2.400 in België.
Commerciële drones in België: tegen 2020 meer dan 1000 extra jobs en omzet van 400 miljoen euro.
Een snelle omzetting van het nieuw Europees wetgevend kader voor dronegebruik kan de dronesector in ons land een extra boost geven. De drone-economie is tegen 2020 goed voor duizend extra banen en 4089, miljoen euro omzet per jaar, op voorwaarde dat we de boot niet missen. De nieuwe Europese dronewetgeving, die er begin 2019 aankomt, moet binnen de zes maanden worden toegepast, zonder eigen Belgische regels, om de sector alle kansen te geven. Dat stellen PricewaterhouseCoopers PwC en technologiefederatie Agoria bij de voorstelling van de eerste studie over de drone-economie in België, toegespitst op industriële toepassingen. Onder de controletoren van luchtverkeersleider Belgocontrol brachten PwC en Agoria vandaag meer dan vijftig bedrijven en sleutelorganisaties samen die werken met drones.
Bedrijfsleiders: Koop" bewust online, koop Belgisch" Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Volgens de CEO's' zijn slechts 4 van de top 10-webshops Belgisch en vertegenwoordigen zij 20% van de omzet van de top 10. 45 van de top 100 online verkopers in ons land hebben hier geen winkels en verkopen louter vanuit het buitenland. Van" al die bestellingen op buitenlandse sites blijft geen of nauwelijks toegevoegde waarde in ons land: geen vennootschapsbelasting, geen tewerkstelling onder goede sociale omstandigheden en geen investeringen die onze economie doen draaien, stellen de 5 CEO's. Daarom doen ze een oproep om tijdens deze kerstperiode bewust cadeautjes te kopen op" Belgische sites van Belgische bedrijven, uiteraard aan een concurrentiële prijs.
Winst Belgische bedrijven sterk geconcentreerd De Standaard. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share. twitter. video. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. g
Winst Belgische bedrijven sterk geconcentreerd. De grootste vijfduizend Belgische bedrijven hebben in 2017 samen 98, procent meer omzet gehaald, maar ze hadden het wel lastiger om de winstgroei in dezelfde buurt te houden. De nettowinst bleef steken op een stijging met 5 procent.
LVD lid van selecte groep van de beste Belgische bedrijven Made in West-Vlaanderen.
We verrijken en ondersteunen hen, zodat ze nóg succesvoller kunnen zijn in een wereld die steeds competitiever wordt. Bedrijven die deelnemen aan het programma halen een omzet van meer dan 10 miljoen euro. Ze zijn al minstens 5 jaar actief, tellen meer dan 25 voltijdse werknemers, en hebben een meerderheidsparticipatie 60% in handen van een Belgische ingezetene, persoon of entiteit.
Belgische multinationals: 144 miljard euro omzet Beurs.com.
Belgische multinationals: 144 miljard euro omzet. De Belgische multinationals zijn goed voor een gezamelijke omzet van 144 miljard euro en bieden werk aan meer dan 500.000 arbeiders en bedienden. Nochtans staat het gros van deze bedrijven niet op de beurs.
Industriële automatisatie: Belgische bedrijven gaan ervoor artikel via Engineeringnet.be.
Plan voor bouw 30 nieuwe mijnenjagers en 1.550 drones. Belgium Naval Robotics heeft een samenwerkingsplan gepresenteerd dat over een periode van 20 jaar 4 miljard euro omzet in België genereert met ruim 21, miljard toegevoegde waarde. Antwerps sorteercentrum bpost bedekt met 10.000 m zonnepanelen. De 3.700 fotovoltaïsche panelen met capaciteit van 1 megawatt werden geïnstalleerd door ENGIE Fabricom. bpost heeft nu in totaal 33.000 m zonnepalen op zijn verschillende Belgische gebouwen. Zal Artificiële Intelligentie rol gaan spelen bij recrutering? Wervingsbureau Michael Page analyseerde tijdens een onderzoek de technologieën en tendensen die de werkomgeving en competenties van morgen zullen bepalen en er een impact op zullen hebben. Brugse campus opent labo voor onderzoek naar kunststoffen. In het laboratorium Nieuwe Materialen kunnen studenten en wetenschappers onderzoek doen naar nieuwe kunststoffen, om bedrijven te helpen het hoofd te bieden aan ecologische uitdagingen.

Contacteer ons

omzet belgische bedrijven bedrijven limburg belgie bedrijf overnemen belgie security bedrijven belgie provincie limburg belgie bedrijf starten in belgie bedrijf te koop belgie database bedrijven belgie pharma bedrijven belgie