Belgie Bedrijven
Meer bedrijven naar België door nieuw wetboek Minister van Justitie Koen Geens.
De wetgeving treedt in werking op 1 mei 2019 voor nieuwe vennootschappen. Voor reeds bestaande bedrijven treedt de wetgeving in werking op 1 januari 2020, maar met de mogelijkheid om reeds vroeger zich aan te passen aan de wetgeving indien deze bedrijven dat wensen.
Bedrijventekoop.be, bedrijf overlaten, overname, verkopen, kopen, bedrijf overnemen, kmo, te koop, kopen, verkoop, bedrijven te koop, bedrijven te koop aangeboden, bedrijven te koop gevraagd, overname
actuele bedrijven over te laten. Franchise platform powered by Bedrijventekoop.be. Dé grootste bedrijfsovernamesite van België en Nederland. Wilt u uw bedrijf verkopen of bent u juist op zoek naar een bedrijf? Op Bedrijventekoop.be vindt u een actueel aanbod van bedrijven welke te koop aangeboden of te koop gevraagd worden.
Belgische ruimtevaartbedrijven Belgium in Space.
Toen op dinsdagavond 28 oktober 2014 een Amerikaanse Antares draagraket, met aan boord het ruimtevrachtschip Cygnus, kort na de lancering explodeerde, was dit ook een grote tegenslag voor de ruimtevaartindustrie in België. Zo bevonden zich aan boord van het private ruimtevrachtschip Cygnus twee experimenten die werden gebouwd door het Belgische ruimtevaartbedrijf QinetiQ Space.
De 20 Belgische bedrijven met de grootste internationale uitstraling Vacature.com.
Deze bedrijven investeren in jouw opleidingen. Werk en privé in balans: deze bedrijven inspireren. Voor internationale bedrijven is omgaan met cultuurverschillen een must. Deze bedrijven zorgen voor de meeste jobs in jouw provincie. Meer over: Alles Solliciteren Werkplek Groeien Salaris Ontslag Jobnieuws.
Finactum, gratis financiële cijfers en kwaliteitsvolle en leesbare bedrijfsinformatie van Belgische bedrijven. Flipboard icon.
Zoek zoals een Pro met Finactum Pro. Finactum Pro gebruikers hebben toegang tot de uitgebreide Finactum dataset om met gepersonaliseerde bevragingen specifieke bedrijfsinformatie te zoeken. Bedrijfsinformatie en bestuurders als resultaat van een specifieke zoekopdracht kunnen bewaard, gesorteerd en exported worden.
WhatsApp Business nu gratis beschikbaar voor bedrijven.
Feb 07, 2018 3 minutes read. Het moment waarop veel bedrijven hebben gewacht is aangebroken: WhatsApp Business is officieel uitgerold in België zodat ook bedrijven nu met hun klanten kunnen communiceren via deze chatdienst. Bedrijven kunnen de voorlopig gratis zakelijke applicatie downloaden in de Google Play Store.
Market Monitor Bouwsector België Atradius.
Belgische bouwbedrijven hebben te maken met hoge arbeidskosten, zeker in vergelijking met bouwbedrijven uit Oost-Europa die actief zijn in België. De overheidsinitiatieven om oneerlijke concurrentie van buitenlandse bedrijven aan te pakken en om de binnenlandse loonkosten te verlagen teneinde het concurrentievermogen op te krikken, hebben tot nu toe weinig opgeleverd.
Belgische bedrijven scoren goed in Europese lijst van beste werkgevers Vlerick Business School.
De Europese top 100 is een combinatie van 3 ranglijsten: een top 25 van Europese multinationals, een top 25 van grote Europese bedrijven en een top 50 van kleine en middelgrote Europese bedrijven. In de categorie Multinationals staat Microsoft op nummer 1.
België telt al 350.000 spookbedrijven Brussel De Standaard.
Vorig jaar werden er 130.000 geteld. Maar de methode van Justitie onderschat het reële aantal bedrijven dat enkel op papier bestaat omdat de definitie van spookbedrijf te strikt is, waarschuwt het handelsinformatiekantoor Graydon, dat zelf een nieuwe reeks parameters gebruikte om de effectiviteit van de 15, miljoen Belgische ondernemingen in beeld te brengen.

Contacteer ons

Belgie Bedrijven bedrijvengids belgie bedrijven in belgie overzicht belgische bedrijven bedrijven zoeken op postcode bedrijvengids.nl lijst bedrijven belgie bedrijvenlijst belgie