overzicht belgische bedrijven
ENGIE is een van de leidende industriële groepen in België.
De energieproducten en diensten van het bedrijf zijn er zowel voor particulieren als voor bedrijven en openbare besturen. ENGIE Electrabel is eveneens de grootste producent van groene energie van het land. Het bedrijf investeert in wind en zonne-energie, in waterkracht en biomassa.De activiteiten worden ondersteund en geoptimaliseerd door energy management en tradingoperaties van de ENGIE Groep. Tractebel ENGIE is een advies en ingenieursbureau voor multidisciplinaire oplossingen inzake energie, water en infrastructuur met meer dan 150 jaar ervaring. De projecten van Tractebel ENGIE gaan van de haalbaarheidsstudie tot de indienststelling en zelfs de buitendienststelling! De ENGIE Labs zijn geavanceerde onderzoeks en competentiecentra voor energietechnologie en elektriciteit van de Groep ENGIE. Een ervan bevindt zich in België. Hun onderzoekers dragen bij tot de verbetering van de flexibiliteit, de betrouwbaarheid, de efficiëntie, de duurzaamheid en de rentabiliteit van de energietechnologieën. En dit op het vlak van productie, transport, distributie, opslag en eindverbruik. Synatom verzekert de bevoorrading van de Belgische kerncentrales met verrijkt uranium dat nodig is voor de fabricage van splijtstofelementen en is verantwoordelijk voor het beheer op lange termijn van de bestraalde splijtstof.
Overzicht van mogelijke ondernemingsvormen in Vlaanderen KBC Bank Verzekering.
Als je voor een vennootschap kiest, moet je ook nog de keuze maken uit de verschillende mogelijke vennootschapsvormen. We geven je hier een beknopt overzicht, je kunt telkens doorklikken op een vennootschapsvorm voor een uitgebreidere uitleg. Starters-BVBA Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid voor starters.
Belgische feestdagen: een complete en handige lijst jaarlijkse update!
Belgische feestdagen, hoe zit het daarmee? Er zijn verschillende soorten feestdagen in België. Eerst en vooral heb je de publieke feestdagen die voor iedereen gelden. Op deze feestdagen sluiten de meeste Belgische bedrijven en organisaties, tenzij dan de politie, de ziekenhuizen en andere diensten die steeds paraat moeten staan.
Netwerkorganisaties in Vlaanderen: download de ultieme lijst 90 Webhero.
Een online netwerk van ondertussen 5474 ondernemers. Ze organiseren events die plaatsvinden in heel Vlaanderen. Een Belgische associatie en community van 1550 leden binnen de digitale technologie. De bedoeling is om de mogelijkheden binnen de digitale technologie samen te onderzoeken en te versterken. Doelgroep: CIOs, ICT managers, procurement managers, IT infrastructure managers, telecoms managers, IT architects, security officers., Internationale organisatie gericht op het up-to-date houden en helpen van IT executives. Doelgroep: CIOs van IT bedrijven.
Start-ups UNIZO.be.
Hieronder is een lijst te vinden van alle nieuwe startende ondernemingen in België. Deze lijst werd samengesteld in samenwerking met specialist Graydon. Zij kunnen u helpen bij het aanleveren van B2B adressen voor het bijwerken van uw klantendatabase, of het opzetten van promotiecampagnes.
Top 100 van Belgische coöperatieve bedrijven DeWereldMorgen.be.
Ze staan zelden in de aandacht, ze zijn ook minder sterk dan in andere landen, maar ze bestaan ook wel degelijk in ons land, coöperaties. De grootste twee halen zelfs een omzet van meer dan 1 miljard euro. Onderzoeker Wim Van Opstal heeft een deel van zijn tijd geïnvesteerd in een overzicht van de 100 grootste Belgische coöperatieve bedrijven, en in een aantal afgeleide lijstjes.
Overzicht Belgische touroperators.
Vellig online je reis boeken, vergund online reisbureau. Vellig online je reis boeken, vergund online reisbureau. Je bent hier. Overzicht Belgische touroperators. Alfabetische lijst van touroperators. Anders Dan Anders. D e Trekvogel. Fly and Bike. Gazelle World Wave. High Tech Travel. Koning Aap Reizen. No Limits Holidays. Sri Lanka Tours. Sunjets nu TUI. Surf and Travel. Xplore the North. Xplore the Himalaya. Reviews en beoordelingen Touroperators. Heb je zelf tips of opmerkingen over Touroperators? Plaats je beoordeling. Rusche 30 januari 2019. Boeken met zeer veel vloeken Vakantiediscounter, boeken zonder vloeken. Een vakantie geboekt als verrassing voor het 25 jarig huwelijksfeest van mijn dochter en schoonzoon. Tijdens de boeking zocht ik waar ik moest vermelden, dat de rekening naar de gever moest worden gestuurd en niet bij mijn dochter of schoonzoon terecht zou komen. Voor de zekerheid hierover contact opgenomen met uw klantenservice. Er werd mij verteld, dat ik mijn gegevens moest invullen wanneer ik de betaling zou doen en niet bij de gegevens van de hoofdboeker.
Belgische vennootschappen nbb.be.
Wie moet neerleggen? De meeste Belgische vennootschappen waarvan de verantwoordelijkheid van de aandeelhouders of vennoten beperkt is tot hun inbreng, evenals sommige andere vennootschappen moeten jaarlijks hun jaarrekening en/of hun geconsolideerde jaarrekening bij de Balanscentrale van de Nationale Bank neerleggen.
Federaal Planbureau Publicatie Filialen van Belgische ondernemingen in het buitenland: De BELMOFI-databank.
Wanneer de resultaten uit het onderzoek in 1995 en in 2001 vergeleken worden dan stelt men vast dat het aantal filialen toeneemt met 71 % en de moederondernemingen met 32 %. De toename van het aantal ondernemingen en hun filialen is sterker bij de ondernemingen behorende tot een Belgische groep dan bij die behorende tot buitenlandse groepen. De meeste moederondernemingen met filialen in het buitenland zijn naamloze vennootschappen. Ook de Belgische overheidsbedrijven zijn in het buitenland goed vertegenwoordigd. De Belgische ondernemingen bezitten meestal een belangrijke controle over hun vestigingen bij 82 % van de filialen is de Belgische onderneming hoofdaandeelhouder met 50 % of meer.

Contacteer ons

Belgie Bedrijven bedrijvengids belgie bedrijven in belgie overzicht belgische bedrijven bedrijven zoeken op postcode bedrijvengids.nl lijst bedrijven belgie bedrijvenlijst belgie