overzicht belgische bedrijven
Dividenduitkering per Belgisch aandeel Dividendkalender 2019.
Overzicht alle vragen. Openen van een rekening. Starten bij LYNX. Een belafspraak maken. Fysieke levering futures. Breng een klant aan. Inloggen / Downloaden. Inloggen Account Management. Open LYNX Basic. Hulp op afstand. Via mail info@lynx.be. Laat een medewerker u verder helpen via hulp" op afstand." Voor alle vragen omtrent uw LYNX effectenrekening kunt u 24/7 terecht in het LYNX Service Center. WhatsApp met een LYNX medewerker 32 468 04 97 84. De 5 garanties van LYNX. Kennisportaal Dividenden aandelen. Verneem wanneer de dividenduitkering van uw favoriete aandeel plaatsvindt. U wenst te vernemen wanneer welk Belgisch bedrijf dividend uitkeert en hoeveel dit dividend bruto bedraagt? Hieronder vindt u de dividendkalender 2019 met gegevens over wanneer Belgische aandelen ex dividend gaan en hoeveel het brutobedrag van het dividend zal bedragen.
ENGIE is een van de leidende industriële groepen in België.
De energieproducten en diensten van het bedrijf zijn er zowel voor particulieren als voor bedrijven en openbare besturen. ENGIE Electrabel is eveneens de grootste producent van groene energie van het land. Het bedrijf investeert in wind en zonne-energie, in waterkracht en biomassa.De activiteiten worden ondersteund en geoptimaliseerd door energy management en tradingoperaties van de ENGIE Groep. Tractebel ENGIE is een advies en ingenieursbureau voor multidisciplinaire oplossingen inzake energie, water en infrastructuur met meer dan 150 jaar ervaring. De projecten van Tractebel ENGIE gaan van de haalbaarheidsstudie tot de indienststelling en zelfs de buitendienststelling! De ENGIE Labs zijn geavanceerde onderzoeks en competentiecentra voor energietechnologie en elektriciteit van de Groep ENGIE. Een ervan bevindt zich in België. Hun onderzoekers dragen bij tot de verbetering van de flexibiliteit, de betrouwbaarheid, de efficiëntie, de duurzaamheid en de rentabiliteit van de energietechnologieën. En dit op het vlak van productie, transport, distributie, opslag en eindverbruik. Synatom verzekert de bevoorrading van de Belgische kerncentrales met verrijkt uranium dat nodig is voor de fabricage van splijtstofelementen en is verantwoordelijk voor het beheer op lange termijn van de bestraalde splijtstof.
Overzicht van mogelijke ondernemingsvormen in Vlaanderen KBC Bank Verzekering.
Als je voor een vennootschap kiest, moet je ook nog de keuze maken uit de verschillende mogelijke vennootschapsvormen. We geven je hier een beknopt overzicht, je kunt telkens doorklikken op een vennootschapsvorm voor een uitgebreidere uitleg. Starters-BVBA Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid voor starters.
Belgische feestdagen: een complete en handige lijst jaarlijkse update!
Belgische feestdagen, hoe zit het daarmee? Er zijn verschillende soorten feestdagen in België. Eerst en vooral heb je de publieke feestdagen die voor iedereen gelden. Op deze feestdagen sluiten de meeste Belgische bedrijven en organisaties, tenzij dan de politie, de ziekenhuizen en andere diensten die steeds paraat moeten staan.
Het Het Het Belgische Belgische Belgische Blockchain Blockchain Blockchain landschap. landschap. landschap. Een Een Een overzicht.: overzicht.: overzicht.:
Ook grote bedrijven kunnen ermee aan de slag. KBC Securities is hierin een pionier: onder leiding van Koen Schrever gebruikt de online beursmakelaar Bolero blockchain om een eigen markt te creëren om effecten die via crowdfunding zijn gefinancierd te verhandelen. Daarnaast zit zelfs de overheid niet stil. A-Labs, het innovatieteam van de stad Antwerpen, is aan het experimenteren met Ethereum voor het opzetten van lokale gemeenschappen. De stad heeft net een inspiratieconferentie achter de rug rond blockchain met prikkelende vragen zoals: Uw rijbewijs automatisch laten vernieuwen? Een geboorteaangifte laten uitvoeren door de gynaecoloog? Een adreswijziging laten bevestigen door de buren? Daarenboven is er al een pak expertise rond de materie en zijn heel wat Belgische thought leaders, adviseurs en key note sprekers actief. Een kort overzicht.:
Euronext Euronext Brussels Beurs live. van Brussel.
Alle industriële sectoren zijn vertegenwoordigd, met een licht overwicht aan financiële waarden. Het dividendrendement van de op Euronext Brussels genoteerde bedrijven behoort tot de hoogste in Europa. Een ruim gamma aan indexen, gaande van de sterindex Bel20, over de small en midcap indexen naar de sectorindexen, maken de opvolging van de markten een stuk makkelijker. Naast aandelen noteren ook andere financiële instrumenten op deze markt zoals warrants, certificaten, en obligaties. Live.euronext.com Markets Brussels. Live.euronext.com Markets Brussels. Discover our new Live Market website. Beurskapitalisatie vanaf 50 miljoen euro. Financiële communicatie: verplicht halfjaarlijks en jaarlijks IFRS. Corporate governance: verplicht code Lippens. Lijst van alle bedrijven genoteerd op Euronext Brussel.
Top 100 van Belgische coöperatieve bedrijven DeWereldMorgen.be.
Ze staan zelden in de aandacht, ze zijn ook minder sterk dan in andere landen, maar ze bestaan ook wel degelijk in ons land, coöperaties. De grootste twee halen zelfs een omzet van meer dan 1 miljard euro. Onderzoeker Wim Van Opstal heeft een deel van zijn tijd geïnvesteerd in een overzicht van de 100 grootste Belgische coöperatieve bedrijven, en in een aantal afgeleide lijstjes.
Overzicht Belgische touroperators.
Vellig online je reis boeken, vergund online reisbureau. Vellig online je reis boeken, vergund online reisbureau. Je bent hier. Overzicht Belgische touroperators. Alfabetische lijst van touroperators. Anders Dan Anders. Fly and Bike. High Tech Travel. Koning Aap Reizen. No Limits Holidays. Xplore the North. Xplore the Himalaya. Reviews en beoordelingen Touroperators. Heb je zelf tips of opmerkingen over Touroperators? Plaats je beoordeling. Rusche 30 januari 2019. Boeken met zeer veel vloeken Vakantiediscounter, boeken zonder vloeken. Een vakantie geboekt als verrassing voor het 25 jarig huwelijksfeest van mijn dochter en schoonzoon. Tijdens de boeking zocht ik waar ik moest vermelden, dat de rekening naar de gever moest worden gestuurd en niet bij mijn dochter of schoonzoon terecht zou komen. Voor de zekerheid hierover contact opgenomen met uw klantenservice. Er werd mij verteld, dat ik mijn gegevens moest invullen wanneer ik de betaling zou doen en niet bij de gegevens van de hoofdboeker. Dus heb ik keurig de gevraagde informatie van de hoofdboeker ingevuld en bij opmerkingen, het enige overgebleven alternatief, mijn adres opgegeven en expliciet vermeld, dat het een cadeau betrof en dus alles naar mijn e-mailadres moest worden gestuurd.
Belgische vennootschappen nbb.be.
Wie moet neerleggen? De meeste Belgische vennootschappen waarvan de verantwoordelijkheid van de aandeelhouders of vennoten beperkt is tot hun inbreng, evenals sommige andere vennootschappen moeten jaarlijks hun jaarrekening en/of hun geconsolideerde jaarrekening bij de Balanscentrale van de Nationale Bank neerleggen.

Contacteer ons

belgie bedrijven bedrijvengids belgie bedrijven in belgie overzicht belgische bedrijven bedrijven zoeken op postcode bedrijvengids.nl lijst bedrijven belgie bedrijvenlijst belgie