bedrijven te koop belgie
Kantoren, magazijnen en terreinen te koop en/of te huur. Vastgoed en beheer DGI.
Verkopen en verhuren. Te koop Mechelen. Te huur Mechelen. Handelspand te koop. Magazijn te koop. Loods te koop. Kantoor te koop. Winkelpand te koop. Atelier te koop. Bedrijfsgebouw te koop. Praktijkruimte te koop. Logistiek te koop. Bedrijfsvastgoed te koop. Grond te koop.
Vragen, plannen of een innovatief idee? Wij gidsen je door de opties Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
We zoeken een vlotte, enthousiaste en klantvriendelijke collega om het team van de kmo-portefeuille te versterken. Solliciteren kan tot 10 mei. Alle nieuws op LinkedIn op Twitter op Facebook. Wil je op de hoogte blijven van onze subsidies, nieuwe berichten en events?
Belgische kmo's' steeds vaker in buitenlandse handen De Tijd.
toegang op tijd.be. de krant op tablet, smartphone of pc. toegang op tijd.be. Voor het eerst abonnee? Bekijk het ontdekkingsaanbod. Aanbod voor startende bedrijven. U hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen van de aankoop af te zien.
Over te nemen handelszaken Koopjeskrant.be.
mooi cafe over te nemen met verschillende clubs aanwezig. Te koop / Overname Bvba. Helemaal in orde en meteen beschikbaar. GOED DRAAIEND RESTAURANT KOKSIJDE. MOOI RESTAURANT MET BEWEZEN OMZET Dit restaurant te Koksijde heeft een zeer mooi en bewezen omzet en is perfect uit te baten als koppel met eventueel 1 als extra. TOP ZAAK TE NIEUWPOORT. TOP ZAAK FRITUUR-BRASSERIE Zeer hoge en bewezen omzet, overname personeel is niet verplicht. Overnameprijs, termijn, beschikbaarheid en modaliteiten, zijn enkel ter p. ik bied aan/ik zoek. bedrijf kantoor subrubrieken.
Portfolio A-Square.
0476 87 87 46. Skip to content. Electronische communicatie oplossingen Hightec Te Koop. Gespecialiseerde beeld, verlichtings en geluidstechnieken Te Koop. Onderneming in textielveredeling Te Koop. Trading Bedrijf Trade Te Koop. Vijvercenter Garden Te Koop. Recyclage van afvalstoffen Recycle Te Koop.
Vastgoed in België uw makelaars Engel Völkers.
Op het menu staan voortreffelijke herzieningen van typische gerechten verzonnen zonder verfraaiing op basis van rauwe streekproducten zoals cichorei en aardappelen. Hier zijn 5 adressen die de klant. Engel Völkers Gent-Centrum is te koop. Wat maakt Gent-Centrum tot een aantrekkelijke vastgoedfranchise?
CD-Vastgoed Bedrijfsvastgoed voor de slimme ondernemer.
Tel: 32 03 369 23 23. CD-Vastgoed CD-Vastgoed is een makelaarskantoor met een jarenlange expertise in bedrijfsvastgoed en met een uitstekende reputatie. Te koop / te huur. Bedrijfsvastgoed voor de slimme ondernemer. Een pand huren of kopen? Uw zoektocht begint hier! Category Te huur te koop.
Entreprises Geel Turnhout Annuaire des entreprises Kompass.
Les données que nous collectons sont uniquement celles nécessaires à la bonne utilisation de notre service. En continuant à utiliser nos services à compter du 25 mai 2018, vous reconnaissez et acceptez la mise à jour de notre Règlement sur la protection de la vie privée et de notre Politique Cookies.
MatchMakers Overnames.
Prijs 246.100 EUR. Te koop: zeilend hotelschip met ligplaats te Antwerpen. Lengte van dit driemast schip is 55 meter waterlijn 44 meter. Dit schip doet dienst als luxe ho. Prijs 900.000 EUR. Over te nemen: restaurant omgeving Mas en het Eilandje te Antwerpen. Wijk die nog helemaal in volle groei is. Reeds ruime tijd de zelfde uitbaters die deze. Prijs 185.000 EUR. Over te nemen: bedrijf dat gespecialiseerd is in wegklapbare veiligheidsomheiningen voor zwembaden.

Contacteer ons

top 100 belgische bedrijven it bedrijven belgie farmaceutische bedrijven belgie logistieke bedrijven belgie chemische bedrijven belgie duurzame bedrijven belgie ict bedrijven belgie 100 grootste bedrijven belgie belgische beursgenoteerde bedrijven grootste bedrijven in belgie bedrijven te koop belgie bedrijf starten belgie