grootste bedrijven in belgie
Belgische bedrijven meester op zee: offshore-windmolenparken goed voor 15.000 Belgische jobs VRT NWS: nieuws. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. VRT NWS: nieuws. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artike
De Nul heeft intussen 600 vacatures ingevuld, op een totaal van circa 6.500 medewekers. En nog is het niet genoeg: beide bedrijven zijn voortdurend op zoek naar nieuwe werkkrachten. Maar jammer genoeg vinden ze die niet meer: technisch geschoolde werknemers zijn er momenteel veel te weinig in ons land. De toekomst ziet er intussen rooskleurig uit: ons land besliste nieuwe windmolenparken te bouwen voor de westkust, en ook in andere landen worden voortdurend nieuwe projecten aangekondigd. De offshore windmolenparken hebben duidelijk de wind in de zeilen.
Vlaams infocentrum land en tuinbouw Milcobel bij select kransje van 36 grootste bedrijven VILT.
17.07.2017 Milcobel bij select kransje van 36 grootste bedrijven. Behorend tot het selecte kransje van de grootste 36 Belgische bedrijven die de symbolische kaap van één miljard euro wisten te ronden en in handen van 2.900 boeren, zo typeert De Tijd de Belgische zuivelcoöperatie Milcobel.
H. Essers leidt de Top 1000 Transport TransportMedia.
Deze Top 1000 is in feite de enige die niet gebaseerd is op individuele bedrijven, maar op transportgroepen. Op de volgende bladzijden vinden we overigens wel de steekkaarten van de grootste 100 individuele bedrijven die beschikken over een transportvergunning. In de mate van het mogelijke hebben we rekening gehouden met overnames die plaatsvonden tot de eerste januari 2018.
Biobedrijvengids bioforum.
Bio zoekt Keten. Biobedrijf in de kijker. De Biobedrijvengids van BioForum Vlaanderen geeft je toegang tot de gegevens van de Belgische bedrijven met een gecertificeerde biologische productie of verkoop. Vind je niet wat je zoekt, neem dan contact op met info@bioforumvl.be.
Japan en België: 151 jaar nauwe economische banden Voka.
De cijfers bevestigen dat Japan reeds stevig economisch geworteld is in België. Zo heeft Japan voor meer dan 15 miljard euro geïnvesteerd in ons land, waarmee België de derde grootste Japanse investeringsbestemming is binnen de EU. Dit komt neer op een 230 tal Japanse bedrijven die België gekozen hebben als Europese uitvalsbasis.
6 Belgische bedrijven in top 500 van grootste omzet Gazet van Antwerpen.
6 Belgische bedrijven in top 500 van grootste omzet. 09/07/2010 om 1131: door jverbruggen. In de Global500-lijst van het Amerikaanse tijdschrift Fortune een rangschikking van bedrijven die het voorbije jaar de grootste omzet hebben gedraaid staan maar liefst zes Belgische ondernemingen.
218 IT-Bedrijven De grootste IT-jobsite Bonque België.
0 bedrijven Toon resultaten op kaart. We hebben geen bedrijven gevonden met jouw filters. Laad meer bedrijven. Apollolaan 171 1077 AS Amsterdam Nederland Tel. 32 3 808 15 05. algemene voorwaarden privacy statement sitemap contact. Bonque.be 2019 Bonque.be is onderdeel van Jobs Media Group.
Een kmo volgens de Europese kmo-definitie: kleine of middelgrote onderneming Vlaanderen.be.
Om bedrijven en handelszaken in te delen volgens grootte, maakt men een onderscheid tussen.: kleine onderneming KO. middelgrote onderneming MO. grote onderneming GO. Een kmo is een kleine of middelgrote onderneming. Een grote onderneming is een onderneming die geen kleine of middelgrote onderneming is.
Euronext Beurs van Brussel.
Het dividendrendement van de op Euronext Brussels genoteerde bedrijven behoort tot de hoogste in Europa. Een ruim gamma aan indexen, gaande van de sterindex Bel20, over de small en midcap indexen naar de sectorindexen, maken de opvolging van de markten een stuk makkelijker.

Contacteer ons

top 100 belgische bedrijven it bedrijven belgie farmaceutische bedrijven belgie logistieke bedrijven belgie chemische bedrijven belgie duurzame bedrijven belgie ict bedrijven belgie 100 grootste bedrijven belgie belgische beursgenoteerde bedrijven grootste bedrijven in belgie bedrijven te koop belgie bedrijf starten belgie