overname bedrijf belgie
Overname 1: KMO-ondernemer, bent u ook een babyboomer? Oxalis Management consultancy.
Dit initiatief van Unizo heeft 3 belangrijke objectieven: sensibiliseren van ondernemers in het kader van de overdracht van hun bedrijf; een betaalbaar platform aanbieden voor zowel overlaters als overnemers en tenslotte informeren en coachingsprogramma's' opstellen. Ook de begeleiding door een strategisch HR-specialist kan een belangrijke bijdrage leveren in het hele proces van overdracht. Een juiste aanpak van het personeelsbeleid verhoogt de marktwaarde van de KMO en vergroot de kans op een succesvolle overdracht. STUBBE, I, De rol van HRM bij de overname van een KMO, 2009.
Professioneel overnameadvies Dealmakers.
Dedicated to corporate finance. Registreren Ondernemen, innoveren en delen zijn onze drie kernwaarden. Uw bedrijf verkopen is een grote stap waarin veel beslissingen gemaakt moeten worden. Bij Dealmakers kunnen we u met onze vakkennis en ervaring bijstaan bij het maken van deze keuzes.
Overnames en fusies De Standaard.
13/09/2018 Agfa wijst vreemd overnamevoorstel af. Agfa heeft een hoogst ongewoon overnamebod van een klein Spaans bedrijf afgewezen. Het is al de tweede keer in nog geen twee jaar dat zich een kandidaat-overnemer aandient. Agfa-Gevaert, Overnames en fusies. 03/09/2018 Ontex wil niet meer weten van een overname.
Tectum Group groeit fors met overname Mawipex.
Home Nieuws Tectum Group overname Mawipex. Tectum Group groeit fors met overname Mawipex. Vrijdag 31 augustus 2012 Het Genkse dakbedrijf TECTUM Group, voorheen Group Biesmans, begint een nieuwe bladzijde in zijn groeiverhaal. Daarvoor zorgt de overname van het Nederlandse MAWIPEX, een bedrijf met 35 medewerkers en een omzet van 15 miljoen euro.
Home.
Advertentie plaatsen Bemiddelaar? Recent toegevoegde advertenties. Een zaak overnemen begint met je zoektocht op Overnameweb. Wil je een bedrijf, handels of horecazaak, bedrijfspand of onderneming overnemen? Overnameweb heeft het grootste aanbod aan over te nemen bedrijven en handelszaken in België.
Koop een handelszaak in België De Belgische Gids.
Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak! TE KOOP AANGEBODEN. Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen? De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux! DOORZOEK ONS AANBOD. Locatie niet gespecificeerd.
MatchMakers Overnames.
Ruime en fraaie zaak ongeveer 290 m2 groot met een apart rokersgedeelte en een 90 tal zitpla. Prijs 165.000 EUR. over te nemen: bedrijf in dienstdoende benodigdheden voor begrafenisondernemers gelegen in Vlaanderen. Deze zaak bestaat al verscheidene jaren en is ook verpl.
Bouwbedrijf Willemen voert na grote overname fusies door Mechelen Gazet van Antwerpen.
Daardoor ontstaan vanaf 1 juli twee nieuwe bedrijven: Willemen Construct en Willemen Infra. Het Mechelse familiebedrijf was in 2011 door de overname van wegenbouwer Aswebo al 50% eigenaar van Kumpen uit Hasselt. Nu heeft de algemene aandeelhoudersvergadering beslist om ook de andere helft over te dragen. Beide bedrijven werkten de voorbije jaren al veel samen. Voortaan vormen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen het nieuwe bedrijf Willemen Construct.
SPIE neemt Tevean over in België en versterkt zijn lokale capaciteit op het vlak van bouwtechnologieën SPIE, l'ambition' partagée.
Het bedrijf telt vijftig medewerkers en behaalde in 2015 een omzet van om en bij de 9 miljoen euro. De medewerkers van Tevean zullen de divisie Building Systems van SPIE Belgium versterken en er hun knowhow en vaardigheden, sleutelfactoren van Teveans succes, verder ontwikkelen. Binnen Building Systems zal deze nieuwe business unit voornamelijk actief zijn in Vlaanderen en in de regio Brussel. Met deze overname breidt SPIE Belgium het aanbod van zijn dienstenaanbod verder uit, aldus Johan Dekempe, Algemeen Directeur van SPIE Belgium. De technologische knowhow van Tevean is een perfecte aanvulling op de competenties van onze divisie Building Systems. Bovendien biedt Teveans huidige klantenbestand perspectieven op synergieën voor onze Building Systems activiteit, en op een prominentere aanwezigheid in de nichemarkt van de Care Cure. Rudy Stals, zaakvoerder van Tevean, voegt hier nog aan toe: Wij hebben in SPIE Belgium de juiste overnamepartner gevonden voor onze familiale onderneming. Tevean kan zich binnen SPIE Belgium verder blijven ontwikkelen en zo zijn klanten op een kwalitatieve manier blijven bedienen. 2018 SPIE Site kaart SPIE links Juridische mededeling Algemene voorwaarden. SPIE IN BELGIE EN IN LUXEMBURG.

Contacteer ons

belgische bedrijven met buitenlandse vestigingen grootste bedrijven limburg belgie energie bedrijven belgie beste bedrijven belgie consultancy bedrijven belgie top 100 bedrijven belgie overname bedrijf belgie petrochemische bedrijven belgie offshore bedrijven belgie